Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) olarak, Üyelerimiz ile belirli aralıklarla bir araya geldiğimiz üye firma toplantımızı,  27 Şubat 2016 tarihinde Ankara-Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde Üyemiz TEPEHOME ev sahipliğinde gerçekleştirdik.

Sektörümüze yönelik önemli bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, Yönetim Kurulumuzun ve Sekretaryamızın çalışmalarına, Dernek faaliyetlerine yer verilirken, 12. İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2016’nın değerlendirmesi yapıldı. Türkiye’nin en büyük, dünyanın 3. büyük mobilya fuarı İSMOB, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini bu sene TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırladı ve Türkiye mobilya ihracat hedefi olan 3 milyar doların yüzde 25’i olan 750 milyon dolarlık ihracat rakamını da karşıladı. 10-15 Ocak 2017 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleştireceğimiz 13. İstanbul Mobilya Fuarı-İSMOB 2017’nin yurtiçi ve yurtdışı tanıtım çalışmalarına başlandı. İSMOB 2017 tanıtım planlamaları ve yeni stratejilerimiz hakkında Üyelerimize bilgi verildi.

MOSDER Başkanı Sayın İsmail DOĞAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sektörün önemli temsilcilerinden oluşan Dernek Üyelerimiz, mobilya sektörünün sorunlarını masaya yatırdı ve çözüm önerileri görüşüldü.