10 Ağustos 2016, The Ritz Carlton İstanbul

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) olarak, mobilya sektöründe vermiş olduğumuz vizyonel desteğimizin artarak devam edebilmesi ve hem sektörümüz hem de üye firmalarımız için bir yol haritası haline gelebilmesi için yürütmüş olduğumuz projelerimize yenilerini katmayı kendimize ilke edinmiş durumdayız.

15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan fakat Milletimizin metaneti ve Devletimizin ferasetiyle engellenen hain girişim bize gösterdi ki; daha çok çalışmalıyız.

Bu vesileyle, 2023 yılı perspektifinde ortaya koyacağımız ve gerçekleştirmeye başladığımız projelerimizin tanıtımı ve yol haritamız ile fikir teatisinde bulunacağımız istişare toplantımızı 10 Ağustos 2016 tarihinde The Ritz Carlton İstanbul Otel’de gerçekleştirdik.

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail DOĞAN yönetimindeki toplantıda, Ofis Mobilyaları alanında öncü markaların Yönetim Kurulu Başkanları, İstanbul Mobilya Fuarı- İSMOB kapsamında iş birliği yaptığımız değerli paydaşımız TÜYAP’ın üst düzey yöneticileri ve alanında uzman JLL Türkiye’nin üst düzey temsilcilerinin değerli fikir ve görüşlerine yer verildi.