İSMOB 2017 BASIN LANSMANI / M.O.W. FUARI, ALMANYA
20 EYLÜL 2016

10 - 15 Ocak 2017 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleştireceğimiz 13. İstanbul Mobilya Fuarı –İSMOB 2017’nin yurtdışı tanıtım çalışmaları kapsamında, MOSDER Yönetim Kurulu ve TÜYAP Heyeti Almanya'nın BadSalzuflen kentindeki M.O.W. Fuarı'nı ziyaret etti ve fuarla eş zamanlı olarak İSMOB 2017 Basın Lansmanını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İsmail DOĞAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Metin GÜLTEPE, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdoğan YAYLA ve Genel Sekreterimiz Sayın Abdullah TUĞLU ile TÜYAP Genel Müdürü Sayın İlhan ERSÖZLÜ ve ekibi, Türkiye’den gelen seçkin medya mensupları, Alman basını, sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarıyla bir araya geldi.

Başkanımız Sayın İsmail DOĞAN, 2023 yılına kadar 10 milyar dolarlık ihracat hedefimizin bulunduğunu ve yeni pazarlarla bu rakama ulaşılabilmesi için İSMOB’un çok önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Basın lansmanında, Avrasya'nın en büyük dünyanın alanında en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İSMOB ile pazardaki Çin ve İtalyan ağırlığını kırarak, hedefimizin Türkiye'nin konumunu ikinciliğe yükseltmek olduğu belirtildi. Önceki yıllarda yüzde 10 seviyesinde olan yabancı katılımcı sayısının İSMOB 2016 ile yüzde 30 seviyesine taşındığı vurgulandı.