Başlangıç Tarihi: 31/01/2012
Bitiş Tarihi : 04/02/2012

Mobilyanın En Büyük Vitrini Yine ‘İMOB’

Dünyanın en büyük mobilya fuarları arasında yer alan İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2012 31 Ocak – 04 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirildi.

Sektör profesyonellerini bir araya getiren fuar, 2011 yılında ziyaretçi ve iş potansiyeli açısından yakaladığı başarıyı 2012’de arttırarak sürdürdü.

Düzenlendiği her yıl sektörün gündemine yön veren fuar, 2012 yılında da mobilyaya dair tüm gelişmelerin, yeniliklerin ve fırsatların öğrenildiği mobilyanın en büyük vitrini olmayı sürdürdü. ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliği ile düzenlenen fuar, tüm mobilya profesyonellerine ev sahipliği yaptı.

Mobilya’da en yeni ve en özgün tasarımları bir araya getiren fuar, dünyanın dört bir yanından alıcıları Türk mobilya sektörüyle buluşturdu. 2011 yılında yurt dışından yoğun ilgi gören fuar, 2012 yılında yurt dışı ziyaretçi sayısını daha da arttırarak mobilya ihracatına ve marka gelişimine katkı sağladı. Fuarı alım heyetlerinin yanı sıra Azerbaycan, Bulgaristan, İran, Özbekistan, Rusya, Suriye, Ukrayna ve Yunanistan’dan da pek çok alıcı grup ziyaret etti.

İMOB 2012’in katılımcı profilinde modern ve avangart mobilya, modüler mobilya, klasik ve neo-klasik mobilya, oturma grupları, bebek, çocuk ve genç mobilyaları, yatak odası, yataklar, tek kullanılan mobilyalar ve aksesuarlar yer aldı. Ziyaretçi profilini ise mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri başta olmak üzere mobilya sektörü ile ilgili tüm profesyoneller oluşmaktaydı..

Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.ite-imob.com web adresinden ulaşabilirsiniz.