BU FESTİVAL EVİNİZE ÇOK YAKIŞACAK!

Yılın En Büyük Festivali 17 Ekim’de Başladı…

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektörünün 56 firmasını tek çatı altında toplayarak MOSDER Mobilya Festivali’ni başlattı.

17 Ekim 2014 Cuma günü MOSDER Üyesi 56 mobilya firmasının mağazalarında başlayan festival, 30 Kasım 2014 Pazar gününe kadar devam edecek. Seçkin mobilya markalarında yüzde 70’e varan indirimlerin yer alacağı festivalde, indirimlerin yanı sıra sürpriz hediyeler ve fırsatlar markalı mobilya tüketicisini bekliyor olacak. Türk mobilya sektörünün öncü kuruluşu Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), sektöre yepyeni bir hareket ve canlılık getirecek.

MOSDER Mobilya Festivali, yaklaşık 45 gün sürecek; Yemek odaları, yatak odaları, çocuk odaları, koltuklar ve daha pek çok ürün grubunu bir arada sunan mobilya markaları 17 Ekim-30 Kasım 2014  tarihleri arasında festivali kapsamında ürünlerini satışa sunacaklar.

Mobilyalarınızı Yenilemek İçin yılın En Büyük Fırsatını Kaçırmayın!

Tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek MOSDER Mobilya Festivali hem evlenecek çiftler hem de evini yenilemek isteyenler için büyük bir fırsat. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek MOSDER Mobilya Festivali’yle Türkiye’nin en saygın mobilya firmalarından en uygun fiyatlarla mobilya satın almak ise çok kolay. 17 Ekim Cuma günü MOSDER Mobilya Festivali kapsamında kapılarını açacak markalar en tarz, en trendy ve en şık ürünleriyle görücüye çıkacak.

Vakit kaybetmeden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER üyesi; ABC, Ada Koltuk, Aldora, Alfemo, Allegro, Alpino, Area, Bellona, Boldera, Cardin Concept, Casa, Cennet, Çilek, Dessi,Doğtaş, Dilay, Ergül, Fatih Kıral, Family Group, Gala, İpek, İstikbal, İşbir, Kelebek, Kilim, Konfor, Ladin, Laressa, Leta Sandalye, Merinos, Misafir, MNS, Mobi, Mondi, Monessa, N Design, Newjoy, Nill’s, Odam, Polox, Rendi, Saloni, Serdi, Serhat, ŞKM, Teleset, Tepe Home, Türkmen, Vanessa, Vettore, Vira, Vize, Weltew, Yağmur, Yataş, Yatsan markalarının tüm Türkiye çapındaki mağazalarını ziyaret ederek festivalin etkileyici avantajlarından siz de yararlanın.

DETAYLI BİLGİ İÇİN www.mosdermobilyafestivali.com